Nieuws

Qalm maakt werk van scholing

Algemeen 
Nieuwe banen vragen steeds vaker nieuwe competenties en vaardigheden. Werkzoekenden matchen niet meer automatisch bij de vacatures die opdrachtgevers aanbieden. Hoe organiseer het juiste kennisniveau bij medewerkers?

De NBBU-cao is als app beschikbaar

Algemeen 
Altijd de actuele arbeidsvoorwaarden van de CAO waarmee Qalm werkt in je hand.

Vanaf 01-01-2018: tegemoetkomingen LKV en jeugd-LIV

Algemeen 
Het loonkostenvoordeel (LKV) is een nieuwe regeling die ingaat op 1 januari 2018 voor werkgevers met oudere werknemers en/of werknemers met een arbeidsbeperking

Hét koffertje, jouw salaris en de Miljoenennota

Algemeen 
Wat zat er in het koffertje? Economische groei ja? Maar gaan we er in salaris dan op vooruit? Qalm denkt van wel...

#Qalm #Wijndomein #Trots #Dankvol

Algemeen 
Qalm bestaat ruim 9 maanden én dat moest gevierd worden. Afgelopen Donderdag gebeurde dat dan ook op het Betuws Wijndomein!

Blaas je carrière deze zomer leven in

Algemeen 
De vakantie periode is de perfecte tijd om je carrière leven in te blazen. Collega Jasper geeft zes zomer tips voor een carrière kick. Zodat je in september keihard uit de startblokken komt.

Qalm behaald VCU certificering

Algemeen 
Qalm heeft op 21 juni officieel haar VCU certificaat behaald. Het blijft niet enkel bij een mooie plek aan de muur, kwaliteit moet je doen.

Zes signalen dat het tijd is om van baan te wisselen

Algemeen 
Hoe is het gesteld met jouw werkvreugde? Als je gemotiveerd bent en doet wat je leuk vindt, werk je met plezier. Wat zijn typische signalen dat het tijd is om van baan te wisselen?

LinkedIn succesvol gebruiken voor het vinden van werk

Algemeen 
Hoe completer je LinkedIn profiel hoe vaker je wordt gezien. Dat is fijn voor sollicitanten die een baan zoeken en iedereen die meer uit zijn of haar netwerk wil halen. Hoe pak je dat aan? Lees Jasper's elf tips voor een deskundiger LinkedIn profiel.

Vakantiegeld uitbetalen: hoeveel en wanneer?

Algemeen 
Hoe zit het met vakantiegeld uitbetalen? Acht vragen over vakantiegeld: wanneer uitbetaald, hoeveel vakantiegeld bruto/netto, rechten bij 13e maand en bij ziekte

Salaris onderhandelingen tips: leuk je salaris op met deze secundaire arbeidsvoorwaarden!

Algemeen 
Salaris onderhandelingen voeren. Leuk je salaris op met deze secundaire arbeidsvoorwaarden! Hoe voer je een succesvol arbeidsvoorwaarden gesprek bij de start van je nieuwe baan, of bij je volgende salaris verhoging?

Hoe heurt het eigenlijk - 5 telefonische sollicitatie tips

Algemeen 
Telefonisch solliciteren, hoe pak je dat aan? Lees ook alles over telefonisch informatie inwinnen over de vacature en sollicitaties nabellen.
Pagina 1 van 2
>
>>