Qalm maakt werk van scholing

Nieuwe banen vragen steeds vaker nieuwe competenties en vaardigheden. Wij zien dat reguliere opleidingen de huidige arbeidsmarkt onvoldoende soelaas bieden. Werkzoekenden matchen niet meer automatisch bij de vacatures die opdrachtgevers aanbieden. De markt vraagt meer instroommomenten en flexibelere scholingsmogelijkheden, met bijvoorbeeld deelcertificaten. Momenteel kan een uitzendbureau niet via het reguliere onderwijs morgen, of volgende maand, een uitzendkracht in een leer-werktraject laten starten bij een opdrachtgever.

Samenwerking met vakschool Dirksen

Daarom beginnen steeds meer bedrijven en uitzendbureaus samenwerkingen met vakscholen voor administratieve, technische beroepen of voor werk in de maakindustrie. Qalm leidt ook, in overleg met opdrachtgevers, zelf vakmensen op, zodat die elke dag kunnen instromen bij bedrijven. Wij werken daarin prettig samen met Dirksen Opleidingen. Zij bieden:

  • flexibele en praktijkgerichte leervormen aan;
  • persoonlijke aandacht door kleinschalig onderwijs en coaching;
  • er wordt actueel lesmateriaal gebruikt dat perfect aansluit op de marktwensen;
  • invulling van de praktijkopdrachten zorgen voor oplossingen en uitdaging in je eigen organisatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Qalm helpt opdrachtgevers opleidingen te organiseren en faciliteert lange en korte opleidingstrajecten gericht op snelle instroom. Ook eens praten? Bel met Peter van Leenen, tel. 06-53155331.