KEEP CALM hier is QALM

Qalm is een jong werving en selectiebureau met sterke roots in de wereld van techniek en ict. Dagelijks zoeken, vinden en bemiddelen wij personeel.

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor onze expertise en excellente kandidaten. Wij zijn de hr-dienstverlener voor technische bedrijven. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detacheren, werving en selectie. Wij kennen kandidaten van MBO-plus niveau tot WO niveau. Van werkvoorbereider tot interim manager. En van applicatiebeheerder tot projectmanager.

Ons wow moment voor kandidaten...

Voor het Qalm inhuur team is er niks gavers dan een geweldige kandidaat op te bellen en hem, of haar, een geweldige job aan te bieden. We kennen onze kandidaten goed door ons werving en selectie proces en daardoor voelt het telefoontje alsof we buitengewoon nieuws mogen brengen aan een goede vriend. Als ze ons aanbod voor uitzendwerk of detachering aannemen, vieren we dat, want onze opdrachtgever en wij krijgen er een eersteklas nieuwe collega bij.

Zo helpen we opdrachtgevers bij hun hr

Andersom hebben onze opdrachtgevers de zekerheid dat Qalm hen helpt aan de best denkbare kandidaat voor de job. Wij laten ons hierbij leiden door onze missie en visie en hebben een eigen werkwijze op gebied van human resource management. Tijdens ons werk, zijn we gewend het hoofd koel te houden. We doen de dingen met rust en kalmte. Vandaar onze naam Qalm.

Vooruit!

Maar met enkel rustig aan doen, kom je er niet. We gaan alleen vooruit in ons leven als we iets doen. Dus zeggen we ook regelmatig 'Niks Qalm aan, gas d'r op!' Zoek nu jouw nieuwe baan, of zoek jouw nieuwe collega bij Qalm.

Meer dan werk alleen...

Soms valt er niks te vieren. Als je ziek wordt, valt je leven stil. Daarom steunen wij de inzet van KWF op de gebieden van kanker, onderzoek en preventie. Ook zetten we onze kennis van werving, selectie en begeleiding in voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt om zich te bekwamen in een dienstverlenend technisch vak, of in een werkplek bij een bedrijf in de techniek. Want, werk je eenmaal bij Qalm, dan werk je bij een werkgever die om jou geeft, maar ook om de lokale gemeenschap en de wereld daaromheen.

Wij investeren in:

  • expertise
  • menskracht
  • faciliteiten
  • netwerken

Waar vind ik nieuwe werknemers?

Bij Qalm natuurlijk! Ook nieuwe opdrachtgevers kunnen vast aan Qalm wennen. Hoe?

Lees veder....

Wil jij bij ons werken?

Wij zoeken altijd geweldige kandidaten. Technische ervaring is fijn, maar niet voor alle vacatures noodzakelijk. Wat wel nodig is, is een passie voor techniek.

Vind een baan >