zekerheid & kwaliteit - SNA keurmerk en NEN 4400-1

Wat is het SNA keurmerk en NEN 4400-1?

Qalm heeft het SNA keurmerk. Het SNA-keurmerk voor uitzendondernemingen is het resultaat van een positieve NEN-4400 inspectie. Op basis van twee NEN-normen, NEN 4400-1 (Nederlandse ondernemingen) en NEN 4400-2 (buitenlandse ondernemingen) verstrekt de Stichting Normering Arbeid het SNA keurmerk.

Voordelen voor opdrachtgevers

Bedrijven die personeel inhuren, of werk uitbesteden, doen dat het best via een organisatie met zo'n positief NEN 4400 inspectieresultaat, omdat ze daardoor beter beschermd zijn tegen:

  • fraude en illegaliteit
  • claims die kunnen voortkomen uit de ketenaansprakelijkheid (denk aan niet-afgedragen belastingen en premies)
  • hoge boetes voor het werken met mensen die niet in Nederland mogen werken, of van wie de identiteit niet, of niet juist, is vastgesteld


Zaken doen met een NEN 4400 keurmerk uitzendorganisatie betekent zaken doen met een betrouwbaar bedrijf. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Onze inspecteur van CROP Certificeringen neemt minimaal tweemaal per jaar een audit af bij ons.

Werk jij met een SNA gecertificeerd bedrijf?

Bekijk het register voor de normering van arbeid.

Lees meer over onze andere kwalificaties

Qalm is bezit naast de SNA en Nen 4400-1 kwalificatie, ook het VCU certificaat. Ook zijn wij lid van branchevereniging NBBU. Zo waarborgen wij kwaliteit, integriteit en veiligheid bij onze werving en selectie, detachering en uitzenden en opleidingstrajecten.

 

Waarmee kunnen wij je helpen?

Vertel het ons! Bel

Zoek je personeel?

vaste medewerkers

tijdelijke medewerkers

opleiden medewerkers

Zoek je werk?

Bekijk alle vacatures >