Missie & Visie

QALM quote KEEP CALM hier is QALMQalm wil opdrachtgevers een flexibele schil van gemotiveerde, getalenteerde en optimaal op hun taak berekende vaste medewerkers en flexkrachten bieden.

Onze visie op de arbeidsmarkt van morgen:

Wij geloven in een netwerkeconomie

Doen waar je goed in bent. Dan voeg je waarde toe in de keten. Niemand is goed in alles. Wij ook niet. Ons specialisme is personeel vinden, binden en boeien. Daarom komen opdrachtgevers uit de techniek bij ons en weten technische kandidaten ons te vinden. Ook met kandidaten die een passie hebben voor techniek, komen wij graag in contact, want...

Wij vinden de mensen die nodig zijn op de arbeidsmarkt van morgen, of leiden ze desnoods op

Zijn er in jouw organisatie functies, taken of handelingen voor beroepsbeoefenaars die nu al schaars zijn? En waarvan er straks nog meer nodig zijn? Weet je die te vinden? Nee? Qalm is gespecialiseerd in het werven en selecteren van technisch personeel. Wij hebben kandidaten beschikbaar in de volgende disciplines: telecom, ict, installatietechniek, elektrotechniek, infratechniek, beveiligingstechniek en telematica.

Wij geloven in sociaal ondernemerschap

  • Heb jij loyale werknemers die zich thuis voelen op de werkvloer?
  • Zijn zij trots op hun bedrijf of organisatie?
  • Hoe zorg je ervoor dat talent en ambitie op de juiste manier ingezet kan worden en zich optimaal ontwikkelt?


Vragen die regelmatig naar voren komen, tijdens onze gesprekken met opdrachtgevers en die om antwoord vragen. Want werknemers die lekker in hun vel zitten zijn productiever en gezonder. En dat is nu net wat sociaal ondernemen volgens ons is: investeren in expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken. Voor iedereen, want...

Wij geloven in een samenleving met inclusief werk

Denk je erover om arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar te stellen voor werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt? Bijvoorbeeld arbeidsgehandicapten, of werkzoekenden met een uitkering? Zo wordt de arbeidsparticipatie van kwetsbare personen vergroot en krijgen zij de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Als werkgever biedt het ook de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Qalm kan hiervoor werving en selectie doen voor ondernemers.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Zoek je werk?

Bekijk alle vacatures >