Werkwijze

Wie ben jij? Wij leren je graag kennen...

Nodig ons uit om langs te komen en om samen met jou te bekijken wat de beste oplossing is voor jouw specifieke arbeidsbehoefte. 

We maken een 'foto' van jullie organisatie en het werk

Wij verdiepen ons hierbij écht in je bedrijf of organisatie, maken een analyse van de relevante werkzaamheden en proberen vooral ook jullie bedrijfscultuur te begrijpen. Want uit ervaring weten wij dat vaste en tijdelijke krachten het beste tot hun recht komen in een bedrijfscultuur waarin zij zich prettig voelen. Zoals een fotograaf een foto maakt, maken wij een beeld van het werk en de werkplek.

Profielschets

Op basis van het gesprek maken wij een profielschets van de medewerker, die je zoekt. In deze profielschets nemen wij zowel 'harde' criteria op, zoals leeftijd, ervaring en opleiding, als ook 'zachte', zoals leiderschapskwaliteiten of stressbestendigheid. Als je akkoord bent met de door ons gemaakte profielschets, gaan wij aan de hand van deze profielschets in onze uitgebreide database met kandidaten op zoek naar de beste 'matches'.

Gevonden M/V

De kandidaten die het best passen bij jouw behoefte, stellen wij vervolgens 'op papier' voor. Je bepaalt vervolgens zelf met welke kandidaten je een face-to-face kennismakingsgesprek wilt. Op jouw verzoek arrangeren wij deze gesprekken bij jouw op kantoor. Desgewenst, bijvoorbeeld in het kader van vertrouwelijkheid, kunnen deze kennismakingsgesprekken ook bij ons op kantoor plaatsvinden. In samenspraak maken wij vervolgens concrete (werk)afspraken met de gekozen kandidaat.

En dan is ons wow moment voor kandidaten daar....

Lees wat wij geweldig vinden om te doen bij kandidaten >

Qalm werkwijze

Maak kennis!

Bel ons: 0174-723 590

Wat vind je lekker?

Wij verdiepen ons graag in jouw voorkeuren. Wat vind je lekker bij de koffie of thee? Dan nemen we dat mee!

  • Gevulde koek
  • Haagse hopjes
  • Chocola
  • .....?

Laten we afspreken!